Plave nijanse u 2019.

Svatko on nas je barem jednom htio isprobati plavu nijansu kose, bili to plavi pramenovi ili platinasto plava boja.

Naša čarobnjak sa škarama i edukator za L’Oreal, Mirjana, odaje nam tajne o bojama koje nas čekaju ove godine. U 2019. nas očekuju nove nijanse plave boje koje više nisu hladne kao što su bile prethodnih godina. Pripremite se za tople boje vanilije ili maslaca.

Uz plave pramenove možete se poigrati i proizvodima koji daju privremenu koloraciju u nijansama lavande ili bakrenim tonovima.

Tople plave boje

U 2019. hladne plave boje prepuštaju tron toplijima: boji vanilije, maslaca ili meda.

Topli tonovi su sjajni, odlično reflektiraju svijetlo, a mogu se izvesti koristeći različite tehnike, pramenovi, preljev, balayage, foilyage… na vama je samo da birate. Kada birate idealnu nijansu plave boje, u obzir biste trebali uzeti boju očiju, tena, pa čak i odjeće koju najčešće nosite. Ako vas brine održavanje boje, isprobajte s balayage tehnikom. Balayage kosi daje mekan i prirodan izgled.

Poseban šampon i regenerator koji su formulirani posebno za plavu kosu kao što je L’Oréal Professionnel Blondifier linija.

Pastelne nijanse

Igranje s proizvodima za privremenu koloraciju u pastelnim nijansama plave ili boje lavande ili čak bakrenoj je idealno rješenje za sve koji imaju plave pramenove i žele se privremeno odvažiti na nešto drugačije.

Privremeni koloranti kao što je L’Oreal Colorful Hair ispiru se kroz 10 do 15 pranja.