Ekstenzije za dugu i gustu kosu

Tanka i oštećena kosa i nedostatak volumena ne mora biti razlog za kratku frizuru. Isto tako nije potrebno izbjegavanje svijetlih boja kako se kosa ne bi dodatno oštetila. Idealno rješenje za tanku i oštećenu kosu su ekstenzije koje se postavljaju pomoću najnovijih tehnologija i upravo zbog toga su sigurne i izdržljive, a spojevi su tanki i jedva osjetni. Great Lengths je razvio prvu metodu za trajno produživanje kose uz pomoć pričvršćivanje gotovih pramenova kose na prirodnu kosu s tzv. „ljuskastim povezivanjem“ prije više od dvadeset godina od 100% prave indijske kose. Budući da nikad nije kemijski tretirana, indijska kosa iznimne je kvalitete i osigurava prirodni izgled vaše kose. Keratin kojim se spajaju ekstenzije se sastoji od komponenata polimera koje su vrlo slične prirodnoj kosu i ponaša se kao prirodna kosa, za razliku od ostalih polimera koji nisu kompatibilni s vrućinom, vodom i sunčevom svjetlosti.

Čak 38 prirodnih boja

Osim guste i duge kose s kojom je moguće stilizirati kosu kako god poželite, Great Lengths nudi i širok izbor intenzivnih i trajnih boja. U ponudi su čak 38 nijanse prirodnih boja, bronde ekstenzije, rooted ekstenzije, 3 različite nijanse two-tone ekstenzija, ekstenzije u boji – crazy i pastelne te 8 nijansi ombre ekstenzija. Što se duže nose Great Lengths ekstenzije, one postaju sve podatnije i fleksibilnije, blago valovite što odgovara osobama koje njeguju prirodan look.
Duga kosa uvijek je bila pojam ženske ljepote i privlačnosti, a uz pomoć ekstenzija moguće ju je ostvariti za samo dva sata! Prava čarolija Great Lengths dolazi do izražaja s parcijalnim ugrađivanjem kose. Sa samo 25-50 komada ekstenzija, kosa poprima nevjerojatnu punoću i potpuno novu frizuru. Iako su se trendovi u produživanju kose mijenjali, Great Lengths je ostao sinonim za kvalitetne ekstenzije, a kao vodeći specijalist za predivnu kosu zastupljen je u više od 50 zemalja.
Bez obzira na tip kose, svaka kosa može biti lijepa. Uz stručne savjete profesionalaca istaknite prednosti vaše kose i zablistajte u svakom trenutku!