NJEGA KOSE

Bila kosa bojana ili ipak njegujemo prirodne nijanse, njega je ključna kako bi ona izgledala lijepo i zdravo.

Prirodna boja

Prekrasne prirodne nijanse kose su uvijek moderne. Da bi se naglasila prirodna ljepota kose savjetujemo korištenje Dia Light Clear proizvoda kremaste gel strukture koji kosi daje blistav sjaj, a istovremeno je njeguje i zaglađuje kutikule. Rezultat je kosa staklastog odsjaja, a prirodni ton kose ostaje netaknut.

Kod proizvoda za njegu prirodne kose važno je birati prirodne proizvode koji će kosu dobro očistiti bez da je otežaju, a istovremeno će je hidratizirati kao što je  L’Oreal Professional Source Essentielle. Bogati su vitaminima i prirodnim uljima koja hrane kosu i čine ju lepršavom i podatnom.

Bojana kosa

Kako biste što duže očuvali prekrasnu boju potrebno je koristiti odgovarajuću njegu za kosu. Za obojenu kosu Mirjana Brtan iz salona Hair Mira, edukator za L’Oreal, preporučuje preparate koji štite sjaj boje, olakšavaju raščešljavanje, a istovremeno dubinski hrane kosu. Osim toga, bogati su antioksidansima, sprečavaju ispiranje boje i sadrže lipide koji stvaraju zaštitni sloj na vlasi.

Za kosu s pramenovima je potrebna intenzivnija njega koja obnavlja kao što je noćni serum Inforcer L’Oreal i Absolut Repair Lipidium linija koja obnavlja kosu, dubinski je hrani i stvara zaštitni sloj koji štiti od štetnih vanjskih utjecaja.