Za vaše posebne prilike

Za važnija događanja poput vjenčanja, krštenja, krizma, maturalnih zabava, ali i poslovnih prigoda ili raznih drugih proslava vjerojatno ćemo htjeti izgledati najbolje što možemo i odlučiti se za nešto modernije svečane frizure.
Izbor svečane frizure ovisi o vrsti prigode, o odjeći, cipelama i make-up-u koje ste pripremili za tu prigodu, o obliku vašeg lica, dobi, ali i o vašoj osobnosti. Birajte frizuru s kojom ćete se zablistati i osjećati samopouzdano, ali i ugodno jer nema koristi od savršene frizure, ako to jednostavno nismo mi. Osnovni preduvjet za svečanu frizuru je zdrava i dobro njegovana kosa, svježe ošišana i kosa bez ružnog izrasta. Svečane frizure treba karakterizirati njihova dugotrajnost koja se postiže pomoću raznih preparata za fiksaciju frizure kao što su lakovi za kosu, gelovi, sprejeva za učvršćivanje i pjena za kosu. Fiksiranje frizure omogućit će vam 24-no uživanje u svečanim prigodama bez neprestanih odlazaka u toalet i popravljanja kose.
Decentan ukras ili pak šljokice uvijek su dobrodošli dodaci svečanim frizurama, samo oprezno jer s njima je zaista jednostavno pretjerati.
Raspuštena kosa s laganim uvojcima, elegantna punđa ili danas omiljene pletenice izvrsno će podignuti svečanu odjeću i make-up, a da bi frizura što duže ostala postojana i besprijekorna tijekom svečane prilike, ipak se odlučite za spretne ruke frizera.
Pogledajte u galeriji koje svečane frizure preporučujemo!